Vastenproject 2019

VB Bolderberg slaat zijn vleugels uit voor de kinderen in Madiha

 

Tijdens het Vastenproject, 2019, ondersteunt de school een tweetal prachtige doelen. Doelen die kansarme kinderen in Madiha en kinderen met een beperking int ’t Weyerke ondersteunen.

Om reden dat ze het belangrijk vinden dat we oog hebben voor kinderen die het minder gemakkelijk hebben dan anderen.

 

Vanuit Madiha … willen we iedereen bedanken die gedoneerd heeft tijdens de vastenactie.

 

Wat gebeurt er met jullie donatie?

 

Veel mensen zijn sceptisch als het gaat om geld doneren aan het goede doel. Ze vragen zich af wat er precies met het geld gedaan wordt en waar het precies naartoe gaat. En terecht …

 

Ons doel is maximaal goed te doen met jullie euro’s zodat ze duizend keer zo effectief kunnen zijn. We zorgen ervoor dat het geld doelmatig wordt besteed om zoveel mogelijk de kinderen te helpen op basis van de noodzaken. Ervoor zorgen dat de kinderen in het dorp Engelse les krijgen. Dat is echter niet te betalen voor de meeste dorpelingen.

 

We helpen dromen uitkomen. En dromen mag! Ik geloof dat we op deze manier een enorme positieve invloed hebben in de wereld. Maar we hebben wel geld nodig om dingen te doen! Dat kan met donaties en acties.

Met jullie geld betalen we Mrs Thushari voor het geven van Engelse les aan de kinderen van Madiha. We kopen het nodige materiaal zoals werkschriften, boeken, …

De kinderen komen wekelijks drie uren in de namiddag naar school waar ze extra ondersteund worden bij het leren van Engels, waardoor ze veel betere kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen. 

 

   We want to give children a voice. Helping to improve their English as an international language of communication.

Mrs Thushari

 

Maar we danken jullie vooral om mee te werken aan iets bijzonders. Toekomstkansen bieden voor de Kids@Madiha. Daar zijn we toch samen verantwoordelijk voor. Jullie steun heeft een enorme impact op het leven van de kinderen.

Ouders, kinderen, jongeren laten inzien dat een schoolopleiding de moeite waard is, dat het hen zal helpen een sprong voorwaarts te maken in de wereld is een hele opgave. Vooruitgang en verandering verlopen nu eenmaal langzaam.

In ons schooltje zaaien we zaadjes van verandering …. En elke stap voorwaarts maakt ons gelukkig en leert ons geduldig te zijn. Beseffen dat het kleinste dingetje zo groot kan zijn, is een prachtig gevoel.

 

Samen vormen we het hart van het schooltje … jullie steun is onmisbaar.

 

For the Love of the Kids@Madiha, dankjewel!                       Bohoma Stuthi!

De kinderen en het schoolteam van de VB Bolderberg          Mrs Thushari, Teachers, parents en kids Kids from Madiha

 

Sfeerbeelden

Vastenproject VB Bolderberg                                         Een feestelijk moment in VB Bolderberg                                  Engelse les in Madiha