Gewoon gaan, uitstellen of anuleren …

Maart 2020 … Wel of niet naar Sri Lanka? Eigenlijk is er nog geen reden om niet te gaan …

Heidi en Marleen reizen af, en belanden in een rollercoaster van bijzondere belevingen.

 

Liefde geven, vreugde en blijdschap brengen staan centraal in het programma van de twee meiden. Maar het hoogtepunt van de reis is het bezoek aan het schooltje. Ze zijn nieuwsgierig!!

KidsTown … het project … Spelen is leren … gaat van start!

Het idee van een speeltuin ontstond toen we tot de conclussie kwamen dat spelen leren is. Kinderen die spelen, denken zelf na. Ze trainen hun fantasie en motivatie, leren samenwerken. Het is bovendien het natuurlijke medicijn tegen verveling, weten Heidi en Marleen.

Nu kunnen ze zich uitleven in KidsTowm op de houten torens, een loopbrug, een klimmuur, zandbak, schommel, … . Alleen een glijbaan ontbreekt. “Maar dat werken we verder uit”, zegt Marleen.

 

Sfeerbeelden van het project

Waarom spelen?                                                            Start up Playground                                              Bouwfase 2                                 

                   

 

Opening KidsTown                                                         Spelen in KidsTown

         

“KidsTown werd gefinancierd met de opbrengst van de PizzaDag en sponsoring”, legt Heidi uit. Onze dank daarvoor. Maar onze dank gaat ook uit naar iedereen die hun ziel en vrije tijd steken in hun concrete bijdrage aan een betere wereld voor de Kids@Maddiha!

 

Sfeerbeelden van de PastaDag op 19 oktober 2019

 

COVID-19 … de wereld en het schooltje gaan op slot!

Het dagelijks leven krijgt een compleet andere vorm … Maar het was een schitterende reis met overgetelijke momenten waarin we optimaal hebben genoten van de de voortuitgang in het schooltje! ‘We mogen fier zijn op het resultaat”, zeggen de meiden.

 

Op 17 oktober 2020 organiseren ze hun vierde PastaDag! We kijken ernaar uit en glijden mee met Heidi en Marleen.

Want wat is KidsTown zonder glijbaan!