Spring naar de inhoud

Heidi en Marleen

Powervrouwen! Hier en ver weg!

For the Love of the Kids@Madiha

Ze zetten zich in, Heidi en Marleen, om het leven van anderen beter te maken.

Pizza- Pasta Dagen … Een grote uitdaging …

We krijgen ‘een goed gevoel’ en ‘dragen bij aan een mooiere wereld voor de Kids.’ … Want dat is niet iets wat voor iedereen evident is!

Hart verloren

Vijf jaar geleden! Heidi en Marleen verloren hun hart aan Sri Lanka, waar ze een bezoek brachten aan het schooltje van MadihaEen schooltje dat met steun uit België, helpt waar het kan om kinderen, leerkrachten en hun ouders te ondersteunen. Zodat de kinderen kunnen opgroeien met hun unieke talenten en mogelijkheden.

Het zaadje voor werken voor een goed doel is toen geplant

De dames kregen het idee om het schooltje te helpen … dit is iets waar je als goed doel van droomt … dat mensen je een warm hart toedragen zodat je met meer middelen het project kan verder zetten. 

De Pizza– Pasta Dagen waren en zijn het startschot van het schooltje in Madiha …

wat betreft het verbouwen en bouwen van Een droomkeuken

Een podium dat dienst doet als multifunctionele ruimte. Er wordt gespeeld, gedanst, geleerd, …

KidsTown, een avontuur op zich voor de kinderen … een overdekte speelplaats waar de kids kunnen ravotten naar hartelust. Want wat is er leuker dan te glijden van de glijbaan? De kinderen houden van de kriebels in hun buik.

Dit zeggen de meiden …

“De grote glimlach op de gezichten, dat is waarvoor je het doet.”

“We geloven vast dat het aanstekelijk werkt om iets voor een ander te doen.

Wij organiseren onze Pasta dagen dan ook om meer donateurs te werven om samen onze wens te realiseren: een betere toekomst voor de Kids@Madiha. 

Tevens zijn we ook blij met onze trouwe achterban die ons steunt met het realiseren van ons project. En iedereen die meegaat in ons verhaal.”

Een hart voor Sri Lanka heeft impact in het dorpje van Madiha

Het geeft me een warm gevoel om te zien hoe blij mensen worden van dit project. Maar zien hoe enthousiast anderen worden van het helpen, vind ik het allermooiste.

Wat mij het meest ontroerd is de kracht van mensen. Dan besef ik waar het écht om gaat(!)

Bewuster in het leven staan, ervaren waar het echte geluk zit, dát staat aan de basis voor een veel grotere beweging. Op die manier maken we de wereld met zijn allen mooier voor iedereen.